zilliqa ZIL altcoin van de week crypto
Nieuws » Altcoin van de Week: “Zilliqa (ZIL) koers kan naar $0.03 deze maand”

Altcoin van de Week: “Zilliqa (ZIL) koers kan naar $0.03 deze maand”

Altcoin van de week – Zilliqa (ZIL) is door cryptotrader en – analist Jan Robert Schutte (Crypto Academy) uitgekozen als Altcoin van de Week. Schutte ziet nog veel koersgroei in de cryptomunt van deze Aziatische blockchainbelofte. “Ik zie de komende maand mei een koersdoel van $0.03, een potentiële groei van 88% ten opzichte van de huidige koers”.

Lees ook – PepsiCo bespaart op kosten supplychain met proef Zilliqa (ZIL)

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa is een blockchainproject uit Singapore en is sterk verbonden met de academische wereld, de Universiteit van Singapore in het bijzonder.

Door sommige marktvolgers wordt Zilliqa gezien als één van de eerste partijen die de zogenaamde sharding-technologie naar het volgende niveau brengt. Oprichter Xinshu Dong legde het principe van “sharding” uit:

ZILLIQA does what is called network or transaction sharding. Imagine a sample network of 1,000 nodes. ZILLIQA will automatically divide the network into 10 shards each with 100 nodes.

Each shard can now process transactions in parallel. If each shard is capable of processing 100 transactions per second, then all shards together can process 1000 transactions per second.

Altcoin van de Week

Zilliqa heeft een marktwaarde van $136 miljoen. Het rendement van hun cryptomunt ZIL is dit jaar negatief.  De koers ligt 94% lager dan de all-time high koers.

ZIL was op 10 mei 2018 $0,232 waard, bijna één jaar geleden.

1 week -13.38%
1 maand -35.99%
3 maanden -13.39%
6 maanden -57.87%
1 jaar -91.25%

bron: OnchainFX

De analist zegt het volgende over de cryptomunt:

De huidige prijs van Zilliqa is $0.0162 en is een interessante koop op dit moment. Ik zie de komende maand mei een koersdoel van $0.03.

ZIL heeft een groeipotentieel van 88%. We adviseren wel een stop-loss order bij het prijsniveau van $0.012.

Bekijk de analyse van Jan Robert Schutte in de onderstaande video.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Samenwerking Zilliqa en Chainlink, gedecentraliseerde oracles voor smart contracts

Arnold Hubach

Zilliqa (ZIL) smart contract release. Mede-oprichter Kantelia: ‘Nu kunnen we echt van start’

Robin Heester

Altcoin van de Week: ‘Crypto20 (C20) biedt exposure in de top 20, koersdoel $1.20’

Jan Robert Schutte

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder