Altcoin van de Week: ‘Crypto20 (C20) biedt exposure in de top 20, koersdoel $1.20’

Crypto 20 met tickersymbool (C20) is de Altcoin van de week. C20 staat momenteel op de honderdvijfentachtigste  plaats op de Coinmarketcap en heeft een marktcapaciteit van ruim $28 miljoen.

Disclaimer: dit is géén beleggingsadvies

Door het kopen van deze ‘altcoin’ of eigenlijk fonds, heb je belang bij de koers van de twintig grootste cryptomunten. Crypto 20 is een cryptocurrency index fonds. Wanneer je C20 koopt, koop je eigenlijk een aandeel in twintig cryptomunten.

In de praktijk betekent het dus dat je met behulp van deze token mee kunt liften op een twintigtal andere munten. Stijgt de gehele top 20? Dan gaat de waarde van C20 omhoog. Gaan we naar beneden met zijn allen? Dan daalt deze token ook.

Het fonds is dus ongeveer $28 miljoen waard. Wat neer komt op $0.75 per token.

De volgende cryptomunten zitten in het fonds:

C20 uitgelegd door de mensen achter het project zelf:

We zijn een crypto index fonds die de ICO opbrengsten gebruikt om cryptomunten te kopen. Zonder minimum investering en met de volle controlere over je bezittingen.

Crypto 20

Full disclosure: ik heb zelf afgelopen week een belang in C20/BTC genomen bij een omgerekende koers van $0.78 via cryptobeurs HitBTC.

Crypto20 (C20)

Crypto Trader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze voor deze munt: “Bij de huidige prijs van $0,78 met het kopen van Crypto20 kun je een mooie exposure hebben in de top 20 in Crypto’s.

Met een doel van $1.20 in een paar maanden tijd betekent dit een opwaarts potentieel van +50%. Zoals altijd adviseer ik om een stop-loss order te plaatsen, bijvoorbeeld onder de $0.60.”.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!