vincent everts bitcoin blockchain

Vincent Everts over zijn Blockchain Innovation Conference + prijsvraag

Vincent Everts is betrokken bij de Blockchain Innovation Conference (BIC19). Het evenement vindt plaats bij ABN AMRO HQ in Amsterdam op 7 juni. In gesprek met Bitcoin Magazine NL laat hij weten waarom hij zo enthousiast is over bitcoin en blockchain.

Ben je hier voor de prijsvraag? Scroll door naar onder en maak kans op gratis kaartjes voor dit event.

Blockchain in gebruik

Volgens de evenementenorganisator worden blockchains steeds meer gebruikt in de praktijk.

Everts: ”Sinds vorig jaar is er zoveel gebeurd. Er zijn steeds meer toepassingen voor blockchain. Er zijn oliemaatschappijen die hun deals sluiten met behulp van een blockchain.”

Een ander voorbeeld is wat dichter bij huis. ”Alle auto’s in Europa krijgen straks een digitaal paspoort. De auto heeft een identiteit op een blockchain. Daar kun je vervolgens allerlei gegevens aan toevoegen, zoals de eigenaar en het onderhoud”, zegt Everts.

Hij zet echter ook vraagtekens bij de huidige publieke chains: ”Ik wil dat publieke blockchains ook sneller worden. Bitcoin is de best presterende assetklasse van 2019 en is natuurlijk enorm veilig. Maar het verspilt wel veel energie. Ik wil meer écht gebruik van bitcoin en daar wacht ik op.”

Everts: ”Er komt een hoop aan op het gebied van publieke én private blockchains.” Tijdens de Blockchain Innovation Conference komt er veel daarvan aan bod: ”Denk aan Microsoft die op bitcoin bouwt en Facebook dat een eigen cryptomunt gaat maken.”

Blockchain Innovation Conference prijsvaag

Mocht je geen geld hebben voor een ticket: niet getreurd. Naast de livestreams van BIC19 kun je ook nog eens twee gratis kaartjes winnen.

Meedoen is simpel: voltooi taken op social media. Dat is alles. Hieronder vind je de prijsvraag.

Succes!

Prijsvraag: Twee Blockchain Innovation Conference tickets

Mis niks meer!
Invalid email address