bitcoin $10.000 prijs
Nieuws » Bitcoin prijs rond $11.800. 25 BTC transacties ter waarde van $6.000 miljoen in één block

Bitcoin prijs rond $11.800. 25 BTC transacties ter waarde van $6.000 miljoen in één block

Bitcoin (BTC) staat op dit moment op $11.839. Dat is ruim 4% hoger dan hetzelfde moment gisteren. Ondertussen is GRIN de top 100 op CoinMarketCap weer binnengekropen door een stijging van ruim 19% wat resulteert in een prijs van $5.32 per GRIN.

Ook Komodo (KMD) heeft het vandaag goed gedaan qua prijsontwikkeling. Een KMD gaat op dit moment voor $1.57 over de toonbank, 17% hoger dan gisteren.

De mogelijke scenario’s voor het koersverloop van bitcoin kun je lezen in onze analyse.

Bitcoin koersverloop naar $11.800

Miljarden in één block

Verschillende grote bitcoin transacties werden op 30 juni verwerkt in één block. Bitcoin Block Bot, kwam met een rapport waaruit bleek dat deze grote transacties in een keer werden verwerkt.

AmbCrypto meldt dat al deze transacties één grote transactie was. Wallet 1 deed een transactie van ruim 24 BTC naar wallet 2. Terwijl wallet 3 er 300 ontving. Het laatste adres ontving in totaal 5.800 bitcoin. Dit adres werd voor alle 25 transacties gebruikt.

Er dus een organisatie of één persoon die al deze transacties heeft ontvangen.

Wallet 2 en wallet 3 stuurde ook BTC naar een vierde adres in de keten. Dat waren er om precies te zijn 23 in totaal. Een van de transacties liet een mooi berichtje achter met wat reclame:

“We’ll buy your Bitcoins. sell.buy.bitcoin@protonmail.com”

  bitcoin meester  

Grote transacties

Bitcoin werkt dus nog steeds prima voor grote waarde transacties. Niemand hoefde toestemming te vragen voor deze transacties. Het netwerk verwerkt dit soort grote bedragen met hetzelfde gemak als hele kleintjes.

Op dit moment is het echter niet aan te raden om heel erg kleine transacties te doen op het bitcoin netwerk. Het is soms namelijk nogal prijzig om een paar procent van het te betalen bedrag moet betalen transactiekosten.

Bron: Cointelegraph

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin aan de vooravond van Bakkt | Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022 | Crypto update

Fomoflash

Bitcoin (BTC) richting $10.200 aan de vooravond van Bakkt of juist een dip?

Redactie

Arthur Hayes (BitMEX) speculeert: ‘Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder