stellar lumens xlm blockchain stop
Nieuws » Stellar Foundation geeft $120 miljoen aan XLM weg om Keybase te promoten

Stellar Foundation geeft $120 miljoen aan XLM weg om Keybase te promoten

De Stellar Development Foundation (SDF) geeft 2 miljard XLM weg aan gebruikers van de Keybase chat app. De dagprijs van die tokens is bij elkaar op dit moment ruim $120 miljoen. De komende 20 maanden wordt er elke maand 100 miljoen XLM weggegeven. Dat meldt The Block Crypto.

Een leuke actie: maar als je kijkt naar het huidige prijsverloop dan is er weinig hoop dat deze tokens ook nog zoveel waard zijn in de twintigste maand van de actie.

Stellar Lumens XLM prijs
De prijs van XLM.

Keybase

Keybase is een alternatief voor chat apps als Slack, WhatsApp en Telegram. De eerste 300.000 Keybase gebruikes kunnen vandaag rekenen op de eerste 100 miljoen XLM. Voor de andere 19 maanden moet men wachten tot de 15e van de maand.

Identiteit online is een lastig onderwerp. Keybase wil een plekje veroveren in de wereld van berichten apps. En om dat te doen zet het vol in op identiteit en privacy. Je kunt verschillende online acounts met elkaar verbinden.

  bitcoin meester  

Connecties

SDF en Keybase zijn met elkaar verbonden. De non-profit organisatie investeerde in 2018 in Keybase. Dit is dan een logische actie. Keybase is gebaat bij nieuwe en meer gebruikers. En gratis geld kan daar bij helpen.

Terwijl Stellar gebaat is bij het verspreiden van hun token. Om mee te doen moet je een geregistreerd account hebben bij Keybase. Het is in de chat app ook mogelijk om elkaar XLM te sturen.

Onder voorbehoud

De aankondiging van de actie bevat wel een opmerkelijke voorwaarde: als de actie niet lekker loopt, dan kan het na drie maanden stop worden gezet.

Een gratis airdrop is meestal leuk. Maar staar je niet blind op de huidige dagwaarde van deze actie. Door de ruime looptijd weet je niet wat de waarde is aan het einde. Maar, als je toch opzoek bent naar een nieuwe chat app… Dan loont het misschien wel om een kijkje te nemen.

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Interview Pigzbe: ‘We gebruiken de Stellar blockchain om kinderen met geld om te leren gaan’

Arnold Hubach

Stellar (XLM) blockchain faciliteert het versturen van vouchers naar opkomende landen

Redactie

Stellar (XLM) geeft update na stilvallen blockchain netwerk

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder