Goedemorgen Bitcoin: Oezbekistan omarmt bitcoin mining industrie

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Oezbekistan komt met eigen ‘nationale bitcoin mining pool’

Oezbekistan zet groots in op bitcoin miners. Wanneer jij je als miner aansluit bij de nationale mining pool, kun je goedkope energie krijgen. Daarnaast komen er ook gereguleerde beurzen om de gedolven BTC te kunnen verhandelen.

[the_ad id="52121"]

‘Bitcoin beurzen ontvingen in 2019 zo’n $2,8 miljard aan BTC van criminelen’

Witwassen van/met bitcoin is een ding. Cryptobeurzen slagen er lang niet altijd in om 'zwart geld' buiten de deur te houden. In 2019 ging dat volgens analysebedrijf Chainalysis om minstens $2.8 miljard. Een groot bedrag.

Bitcoin Journaal: Bitcoin populair in China

In het Bitcoin Journaal bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van bitcoin. Luister de laatste aflevering en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)