‘Als Bitcoin (BTC) support op $8.484 verliest, moeten we verder omlaag kijken’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De futures gap is alweer gevuld en dat was voor mij de grootste reden om bullish actie te zien naar $9.000/200DMA. Nu die gevuld is kijk ik naar een potentiële 4uur uptrend die aan het ontstaan is. Als de $8.474 als support verloren gaat dan is het een lower low en kijk ik naar de $8.200 – $8.000/100DMA support.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je nou ook leren hoe je gebruikt kunt maken van moving averages en support & resistance bij het traden bekijk dan mijn cursus ” Handelen in Bitcoin en Cryptocurrenies met behulp van Technische Analyse

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!