Hup Bitcoin #45: Wall Street toont interesse in Bitcoin, wie volgt er in Nederland?

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

We zien steeds meer interesse bij professionele beleggers in Bitcoin als asset. MicroStrategy steekt 'gewoon' voor 250 miljoen dollar in BTC en zet het als reserve op haar balans.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het slimme geld zoals onder meer vertegenwoordigd door 'influencer' Mike Portnoy investeert $200.000 in BTC na goede verhalen van de Winklevoss broers.

In financiële wereld in Nederland blijft het angstvallig stil. Wanneer volgt het eerste AEX-bedrijf met Bitcoin op de balans? Banken zijn normaliter traag met nieuwe trends.

De ING zou Bitcoin gaan opslaan, maar vooralsnog nog geen witte rook vanuit het hoofdkantoor aan Bijlmerplein 888...

De prioriteit bij andere grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen lijkt voorlopig ook niet bij Bitcoin te liggen. Een gemiste kans voor hun klanten?

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door: Knaken en Bitcoin Meester.

Hup Bitcoin

De onderwerpen op een rijtje:

Luister hieronder de hele podcast.

Enjoy!

Anchor

YouTube

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...