Registreer je bij Bitcoin beurs OKEx en ontvang een welkomstbonus!

Sponsored post – OKEx geldt als één van de grootste Bitcoin beurzen ter wereld. Ze hebben een leuke welkomstactie opgetuigd voor nieuwe klanten!

Bitcoin beurs OKEx en welkomstbonus

Registreer en handel op OKEx via deze link en ontvang je welkomstbonus. Er zijn wel enkele voorwaarden aan de actie verbonden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Zo moet elke deelnemer minstens 15 USDT storten op zijn of haar nieuwe OKEx account. Elke deelnemer maakt kans op een (klein) deel van de prijzenpot van in totaal 5.000 USDT.

Deze actie loopt van vrijdag 31 juli tot 7 augustus 2020

Hoe kom je in aanmerking voor de bonus?

Doorloop de volgende stappen van de actie.

Alleen gekwalificeerde gebruikers maken kans op een klein deel van de prijzenpot van 5.000 USDT. Om ‘gekwalificeerd’ te zijn, doorloop je de volgende stappen:

4. De totale prijzenpot van 5.000 USDT wordt verdeeld aan het einde van de actieperiode. Degene die snel registreert en laat verifiëren, en voor meer dan 300 USDT handelt, krijgt een groter deel van de te verdelen bonus.

OKEx geeft bij deze actie de volgende bonussen weg. Bij een netto handelsvolume van:

Actievoorwaarden

5. De bonus wordt gestort op het account dat bij OKEx bekend is. Het storten van de bonus gebeurt in USDT en binnen 15 werkdagen na afloop van de campagne.

6. Sub-accounts zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

7. OKEx behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten die fraude plegen.

8. OKEx behoudt zich het recht om de actie op elk moment terug te trekken.

9. De actieperiode loopt van 31 juli tot en met 7 augustus 2020

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL of OKEx is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, wat voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie.

Lees meer over:
OKExpersbericht

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...