Goedemorgen Bitcoin: Wat is de all time high van BTC?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Wat is de hoogste Bitcoin prijs ooit? Van $19.660 tot ‘ergens boven $20k’

Met de prijs van Bitcoin die nagenoeg elke dag weer een stukje verder omhoog schiet, komt het oude record uit 2017 met rasse schreden dichterbij. Maar wat is deze recordprijs eigenlijk? Waar ligt de zogenoemde all-time high precies?

Het antwoord op deze vraag is niet heel makkelijk. Het vaststellen van de prijs van de AEX beursindex is makkelijk, gezien er maar één prijs is. Maar voor de Bitcoin prijs is dat wel anders. Er is niet één specifiek platform waarop de cryptomunt verhandeld wordt, en dus is er ook niet één prijs.

Bitcoin (BTC) miners verdienden samen $353 miljoen in 1 maand

Bitcoin is booming en de miners profiteren mee. Miners verdienden in oktober $353 miljoen aan bitcoin. Op sommige dagen kwam de opbrengst van miners zelfs boven de $20 miljoen uit in november. Dat meldt Comprar Acciones.

Miners strijden met hardware onderling constant om nieuwe bitcoin en het recht om transacties te verwerken. Dat proces wordt in goede banen geleid door het Proof of Work consensus mechanisme van Bitcoin.

Bitcoin fonds Grayscale groeit keihard door: $10 miljard aan Bitcoin (BTC)

De omvang van het Bitcoin fonds van Grayscale Investments blijft maar groeien. De vermogensbeheerder heeft zowel te maken met de stijgende dollarprijs van verscheidene cryptovaluta, maar ook met meer interesse in de verschillende fondsen. Het totale vermogen dat ze in beheer hebben, is maar liefst $12 miljard!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...