Bitcoin (BTC) koers breekt door $27.000, een nieuwe rally op komst?

Door CryptoCoinTalkNog een paar dagen tot de jaarwisseling en dan kunnen we ons weer gaan opmaken voor een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Nu het einde van 2020 nadert is het ook goed om voor jezelf de balans op te maken. Wat heb ik dit jaar goed gedaan? Waar heb ik echt kansen laten liggen? Waar ga ik mezelf in 2021 in verbeteren? Zowel als trader en als investeerder is het goed om dit soort dingen voor jezelf op papier te zetten, zodat je het maximale uit jezelf kan halen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bitcoin markt loopt niet weg en ook in 2021 zijn er weer meer dan genoeg kansen om je vermogen mee op te kunnen bouwen, dus doe daar ook zeker je voordeel mee! Goed, genoeg gepraat.

Het is tijd om ons weer te richten op de asset waar het in deze markt allemaal om draait. Lees hieronder onze gloednieuwe Bitcoin koersupdate.

Bitcoin (BTC) weekgrafiek

De weekgrafiek bij de Bitcoin koers ziet er nog altijd ijzersterk uit. We zitten momenteel tegen het 4.236 fibonacci extensie level aan, dus we zouden mogelijk een correctie kunnen krijgen.

Gezien het gebrek aan prijsinformatie is de kans ook groot dat we ‘gewoon’ de trend gaan voortzetten.

Mochten we toch een correctie gaan zien is op de weekgrafiek het $18.533-$19.849 prijsgebied het eerste interessante punt om te kijken naar een instapmoment.

Bitcoin (BTC) koers breekt door $27.000, een nieuwe rally op komst?

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Op de daggrafiek is goed te zien dat dat wekelijkse prijsgebied mooi confluence heeft van het 0.705 fibonacci retracement level op $19.762.

Dat is dus de plek waar je bij de Bitcoin koers kan kijken voor een eventuele swing long positie. Alles daarboven is op dit moment niet echt interessant voor een swingpositie, maar je zou natuurlijk naar een eventuele korte termijn trade kunnen kijken.

Bitcoin (BTC) koers breekt door $27.000, een nieuwe rally op komst?

Bitcoin (BTC) 4-uurgrafiek

Op de 4-uur-grafiek zien we nog een interessant level op $23.805. Wanneer de Bitcoin koers de range low op $25.700 breekt met een 4-uur-candle eronder, is de kans groot dat we richting de $23.278-$24.372 gaan bewegen. In dat gebied gaan wij kijken voor een eventuele long positie.

Bitcoin (BTC) koers breekt door $27.000, een nieuwe rally op komst?

‘Koers nog zeer bullish’

Kortom, nog altijd kijken wij veel liever naar long posities dan naar short posities. De trend is namelijk omhoog en je wil het liefst zoveel mogelijk met de trend meetraden.

De Bitcoin koers is nog altijd zeer bullish en lijkt nog niet klaar voor een serieuze correctie. Wij hopen echter dat we toch iets van een terugtest gaan zien, zodat we een mooie long positie kunnen gaan innemen.

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

De prijs in euro: