Goedemorgen Bitcoin: De koers schiet richting $27.000

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Het MKB-noodfonds van Dave Portnoy accepteert nu ook bitcoin

David Portnoy is deze week een fonds gestart om kleine bedrijven met liquiditeitsproblemen te steunen en accepteert nu ook donaties in bitcoin (BTC). In minder dan 24 uur is er vanuit de bitcoin-community al een flinke bak geld opgehaald.

In totaal heeft de bitcoin-community al voor meer dan $1.000.000 gedoneerd aan het fonds. Met het geld helpt Portnoy ondernemers die vanwege covid-19 hun bedrijf dreigen te verliezen.

De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup Bitcoin podcast opgenomen. In dit artikel blikken we terug naar de meest memorabele en interessante uitspraken en onderwerpen.

De Hup Bitcoin podcast vind je hierr.

Bitcoin beurs EXMO verliest $4 miljoen door hack via Poloniex

Het was deze week weer raak. De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptocurrency exchange EXMO was het slachtoffer van een hack. In totaal verloor het bedrijf 6% van de door klanten aan het platform toevertrouwde assets. $4 miljoen daarvan werd gestolen via Poloniex.

Hoeveel waarde het bedrijf precies is verloren is nog onbekend. EXMO heeft in een statement al aangegeven dat het niet mogelijk is om de via Poloniex gestolen cryptocurrency´s terug te halen.

EXMO heeft de getroffen gebruikers inmiddels gerustgesteld met de mededeling dat ze alles zullen terugbetalen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...