Bitcoinmagazine.nl wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021!

Wat een jaar was 2020 voor bitcoin!

Bitcoin is fundamenteel sterker het jaar uitgekomen, niet alleen qua prijs maar op als netwerk en betaalmiddel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoinmagazine.nl kan ook terugkijken op een mooi jaar. We mochten maar liefst 1,2 miljoen unieke bezoekers ontvangen in 2020, grotendeels uit Nederland maar ook een groeiend aantal uit buurland België.

Met de podcast Hup Bitcoin hebben we mooie gesprekken gevoerd met bekende namen als Willem Middelkoop en Marc van der Chijs, maar ook met startende bitcoin ondernemers zoals Ruben Waterman van Bittr en Fake Satoshi chaser Arthur van Pelt.

Daarnaast is onze presence op de diverse socials gegroeid en weten bedrijven onze redactionele services steeds meer te vinden.

We bedanken iedereen voor hun trouwe bezoek aan de site en hopen jullie in het nieuwe jaar weer snel te verwelkomen.

We willen namens heel de redactie iedereen een gezond en gelukkig 2021 wensen!

Dat het een mooi nieuw jaar en nieuw decennium mag worden voor de mooiste uitvinding ooit: bitcoin.

Hodl on,

Namens de gehele redactie.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...