Goedemorgen Bitcoin: AFM en Ali B reageren op neppe BTC advertenties

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

AFM waarschuwt voor neppe Bitcoin advertenties, Ali B doet ook oproep

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) laat in hun tweet weer eens van zichzelf horen rondom frauduleuze bitcoin advertenties. De Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten waarschuwt voor neppe advertenties die jou proberen te misleiden.

Ontwikkelaar vindt foutje in code van Bitcoin Lightning Network

Een ontwikkelaar van Square Crypto heeft een bug in de code van het bitcoin lightning network. Door de fout kunnen kwaadwillende mogelijk bitcoin (BTC) wegsluizen van nodes die zij niet bezitten. Dat blijkt uit mails in uit de Bitcoin en Lightning developer mailing list.

Hup Bitcoin #22 met Google ads, Cryptowet, Plan B en Tether

In de nieuwe Hup Bitcoin Podcast bespreken we het laatste bitcoin nieuws. We hebben het onder andere over de neppe bitcoin advertenties en de cryptowet die invloed heeft op bitcoin bedrijven én bitcoiners in Nederland.

[the_ad id=”52096″]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...