Goedemorgen Bitcoin: 93% van de tijd winst op BTC investering

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Minder dan 1% van Bitcoin transacties heeft te maken met criminaliteit’

Bitcoiners en transacties met de munt worden vaak gelinkt aan allerlei misdaden. Maar in de praktijk is het overgrote deel van de transacties niet te koppelen aan crimineel gedrag.

In de beginjaren konden analysebedrijven een veel groter percentage van de transacties koppelen aan illegale praktijken.

‘Bitcoin (BTC) vasthouden is winstgevend in 93% van de tijd’

Bitcoin stond het grootste gedeelte van de tijd op een (veel) lager prijspunt dan nu. De recordprijzen uit 2017 en begin 2018 waren relatief kort en zakten ook snel terug.

Sinds augustus 2010 stond BTC in 93,6% van de daaropvolgende dagen op winst. Om precies te zijn: in 3.329 van de 3.558 dagen in totaal.

Onbekende Lubian plots één van grootste Bitcoin (BTC) mining pools

Bitcoin miners strijden elke dag om nieuwe bitcoin. Als je echt een rol van betekenis wil spelen in deze industrie moet je samenwerken. Door je aan te sluiten bij anderen in de vorm van een mining pool kun je je krachten bundelen.

Een relatief onbekende pool genaamd Lubian heeft plots 5,2% van de rekenkracht te pakken.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...