Goedemorgen Bitcoin: Btc handel in India groeit gestaag

Goedemorgen Bitcoin: Btc handel in India groeit gestaag

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin Core protocol krijgt een upgrade 0.20.0, wat is er vernieuwd?

Het bitcoin protocol heeft weer een update. De upgrade is het resultaat, waar 119 developers de afgelopen zes maanden hebben gewerkt. Dat zijn er maar liefst 102 developers méér dan aan de vorige upgrade (0.19.1).

Peer-to-peer Bitcoin (BTC) handel in India groeit door

Het peer-to-peer bitcoin handelsplatform Paxful heeft in 2020 flink wat nieuwe Indiase gebruikers mogen verwelkomen. India houdt de deur op een kier wat betreft bitcoin en de handel in het land.

De centrale bank wilde het gebruik van bancaire diensten voor bitcoin bedrijven blokkeren, maar de bank werd teruggefloten.

Hup Bitcoin: Regels voor Bitcoin ATMs, Adam Back en Wopke Hoekstra

In deze Hup Bitcoin podcast hebben we het over de gevolgen van nieuwe regels voor bitcoin pinautomaten. Ook bespreken we de bitcoin hodlers: 60% van de bestaande bitcoin stond al meer dan een jaar stil op een adres.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties