Goedemorgen Bitcoin: Facebook start actie tegen neppe advertenties

Goedemorgen Bitcoin: Facebook start actie tegen neppe advertenties

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Facebook en AFM starten campagne tegen neppe Bitcoin advertenties

Helaas wordt Bitcoin nog veel te vaak geassocieerd met criminaliteit en oplichting. Van dit laatste vooroordeel wordt werk gemaakt. De Fraudehelpdesk, Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Facebook slaan de handen ineen met een campagne tegen bitcoin advertenties.

‘PayPal gaat in zee met Bitcoin broker voor nieuwe diensten’

Vorige maand kwam een opmerkelijk gerucht naar buiten: PayPal en Venmo zouden starten met de verkoop van bitcoin aan haar 325 miljoen gebruikers.

Naar verluidt is nu ook de partner van PayPal bekend. Samen met Paxos Crypto Brokerage gaat de betaalverwerker hun bitcoindiensten uitrollen.

Coinbase blokkeerde 1.100 Bitcoin transacties richting Twitter hackers

Coinbase voorkwam dat meer dan 1.100 klanten hun zuurverdiende bitcoin stuurde naar de Twitter hackers en oplichters. De Amerikaanse bitcoin beurs weigerde simpelweg om bitcoin te sturen naar adressen die betrokken waren bij deze zaak.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties