Goedemorgen Bitcoin: Mining difficulty daalt met 16%

Goedemorgen Bitcoin: Mining difficulty daalt met 16%

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin moeilijkheidsgraad voor minen daalt 16%, hashrate 45% lager dan piek

Het protocol bekijkt elke 2016 blocks (~2 weken) of de moeilijkheid voor miners omhoog of omlaag moet. Voor het eerst sinds een lange tijd daalt de moeilijkheid flink. Een groot deel van de mining hardware is (tijdelijk) uitgeschakeld.

‘China stap dichter bij digitale valuta, wetgeving in ontwikkeling’ aldus insider

China is al een tijd bezig met het ontwikkelen van een eigen cryptovaluta. Buiten de naam heeft het niet veel met bitcoin te maken. Het is een centraal geregelde munt, een variant op de huidige wereldvaluta als de dollars en de Chinese yuan.

Het land lijkt opnieuw een stap de richting van een central bank digital currency.

Hup Bitcoin: Coronacrisis, Printer goes brrrrr, wat doet BTC?

In deze Hup Bitcoin Podcast bespreken we de recente ontwikkelingen in de wereld en de effecten van bitcoin. De recente prijsdalingen hebben invloed op bitcoin miners. Ook de biljoenen (!) dollars en miljarden euro's die worden gecreëerd komen voorbij.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties