Dag van de Crypto (dag 1): bekijk bij Bitcoin Magazine de livestream terug

Bitcoin Magazine kijkt terug op een mooie, eerste congresdag van Dag van de Crypto, waar circa 1.000 bezoekers op af kwamen. Het programma was zeer goed gevuld met circa 35 sprekers en 20 ICO's. Sprekers waren onder meer:

ICO's

Tijdens deze eerste dag konden diverse ICO's zich ook in de centrale hal en op het podium presenteren. De komende dag zal Bitcoin Magazine een pitches van één minuut van ca. 15 ICO's online publiceren. Zie hieronder welke ICO's aanwezig waren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Livestream Dag van de Crypto (dag 1)

De komende dagen zullen we de nodige interviews online zetten + een groot aantal pitches van ICO's die aanwezig zijn op de Dag van de Crypto. Hieronder kun je de complete livestream van de eerste congresdag terugkijken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.