Kortingsactie op de hardware wallet KeepKey bij Cryptomaan. Wees er snel bij!

De Nano Ledgers en Trezors zijn momenteel zeer schaars. Daarom heeft Bitcoin Magazine samen met hardware walletleverancier Cryptomaan een speciale actie opgezet: 10 euro korting op de hardwarewallet KeepKey.

KeepKey actie

Bij de KeepKey hardware wallet staan maximale veiligheid en gebruikersgemak centraal. Jouw private key staat veilig op de KeepKey en verlaat nooit het apparaat. Met het grote display kun je eenvoudig transacties controleren, zodat deze altijd naar het juiste adres gaan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

ShapeShift

Uniek aan deze hardware wallet is dat je met ShapeShift eenvoudig cryptografische valuta kunt omwisselen. De bijbehorende software biedt in één oogopslag een duidelijk overzicht van al jouw verschillende munten.

De KeepKey is virus en malware proof en werkt op PC, Mac en Linux. Ook is er ondersteuning voor Android, Electrum en Mycelium.

Ondersteunde munten:

Bestellen?

Bestel via de link KeepKey Bitcoin Magazine actie en gebruik daarbij de volgende kortingscode: CRPTMN-BTCMGZN.

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
hardware wallet

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Zijn diepgaande kennis en analytische vaardigheden stellen hem in staat om complexe marktgegevens te ontcijferen en waardevolle inzichten te delen met zijn publiek. Naast zijn professionele bezigheden heeft Wessel een grote passie voor muziek en sport. Hij brengt graag tijd door buiten de digitale wereld en is een fervent bezoeker van concerten en sportwedstrijden. Deze liefde voor live-evenementen weerspiegelt zijn behoefte aan directe ervaringen en interactie met de wereld om hem heen. Wessel is ook iemand die veel waarde hecht aan tijd doorbrengen met zijn familie en vrienden. Of het nu gaat om een spontane uitstap of een geplande vakantie, hij koestert deze momenten en ziet ze als een essentieel onderdeel van zijn leven. Deze uitstapjes bieden hem niet alleen ontspanning en plezier, maar versterken ook zijn banden met zijn dierbaren. Zijn collega's en kennissen in de crypto-industrie waarderen Wessel vooral om zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid. Hij staat bekend om zijn vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werk te leveren, waarbij hij altijd streeft naar het behalen van concrete resultaten. Zijn pragmatische aanpak en toewijding maken hem tot een waardevolle speler in elk project. Wessel's betrouwbaarheid is een ander kenmerk dat hem onderscheidt. In een industrie die soms onvoorspelbaar en volatiel kan zijn, biedt zijn standvastigheid en integriteit een rotsvaste basis voor zijn collega's, lezers en volgers. Zijn vermogen om consistente en betrouwbare analyses te leveren, heeft hem een gerespecteerde stem in de gemeenschap gemaakt. Samenvattend combineert Wessel zijn uitgebreide kennis van de cryptomarkt met een rijk persoonlijk leven vol muziek, sport en familie. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.