Coinbase gaat ERC20 tokens aanbieden met volop speculatie tot gevolg

Coinbase gaat binnenkort ook ethereum ERC20 tokens aanbieden. De komende maanden wil de marktleider deze optie gaan integreren.

Ethereum ERC20 tokens

ERC20 is een vrij laagdrempelige technische standaard die wordt gebruikt voor de slimme contracten van Ethereum. Feitelijk zijn ERC20 tokens slimme contracten die op de blockchain van Ethereum draaien. Het zijn dus geen cryptomunten. Voorbeelden van populaire ERC20 tokens zijn Angur, Bancor, Network en Civic.

GDAX en Coinbase

Een nieuwe notering zal eerst op GDAX plaatsvinden voordat een ERC20 token naar de “consumentensite” Coinbase genoteerd wordt. Een notering is afhankelijk van onder meer liquiditeit en prijsstabiliteit. Er is volop speculatie welke tokens er aan de ruilbeurs genoteerd gaan worden. Zo schoot de token 0X (ZRX) omhoog naar aanleiding van het nieuws.

Bron: Coinbase

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!