Cryptomarkt aangeslagen met 100 miljard dollar verlies in één week; bitcoin 24% gedaald afgelopen 72 uur; Jan Robert Schutte (CryptoAcademy) adviseert: “Ga short met bitcoin”

De afgelopen drie dagen heeft de bitcoin 24% van zijn waarde ingeleverd. Het huidige koersniveau schommelt rond de 8.600 dollar, ruim 6.900 euro. Het verlies over het afgelopen etmaal is afgerond 14%. De totale markt krijgt klappen.

Correctie cryptomarkt en daling bitcoin

De totale marktkapitalisatie van de cryptomarkt is circa 350 miljard dollar. Ruim één week geleden lag dit cijfer nog op 450 miljard dollar. De daling is goed zichtbaar in de onderstaande grafiek.

Iets meer perspectief: op het absolute dieptepunt, 6 februari 2018, lag dit cijfer op 279 miljard dollar. Waar de markt nu staat, is goed zichtbaar op de onderstaande drie maanden grafiek.

Marktupdate CryptoAcademy

In zijn marktupdate geeft cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy het advies om “short” te gaan met de bitcoin. Bekijk in de onderstaande video zijn argumenten hiervoor.

Bekijk meer webinars van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!