Video's

VIDEO-INTERVIEW ZenCash maakt gedecentraliseerde privacy-apps: “We bieden tegenwicht tegen Facebook”

Spread Your Crypto Love

Tijdens het Chainges-event kregen we de kans om ZenCash te interviewen, een cryptomunt met een sterke focus op privacy zoals we kennen van Zcash (what’s in the name), Monero en Bitcoin Private. Hoe onderscheidt ZenCash zich in dit veld, technologisch en visionair gezien? Een gesprek met Arno Pfefferling and Philip of ZenCash: “Privacy is net zo belangrijk als de vrijheid van meningsuiting”.

ZenCash interview

Bekijk meer interviews van Bitcoin MagazineNL tijdens het Chainges event >>

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch