#2 Blockshow Europe – Benny Giang (Cryptokitties): “We gaan internationaal met een focus op China en Zuidoost-Azië”

We kregen de kans om Cryptokitties aan de tand te voelen, een blockchain start-up uit Canada die vorig jaar het ethereumnetwerk ontregelde met een vrij simpel spel Cryptokitties, het kopen en grootbrengen van een kat op de blockchain. Benny Chiang, de “Fortune Cat” bij Cryptokitties, blikt terug op deze blockchainhit en kijkt ook naar de toekomst: “We willen onze applicaties internationaal promoten en China en Zuid-Oost Azië staan daarbij op nummer een. Natuurlijk kijken we naar andere protocollen zoals Neo en EOS, maar we vinden ethereum nog steeds erg sterk.”

bitcoin meester

#2 Blockshow Europe – Benny Giang (Cryptokitties)

Luister de Hup Bitcoin Podcast
Mis niks meer!
Invalid email address