#2 Blockshow Europe – Benny Giang (Cryptokitties): “We gaan internationaal met een focus op China en Zuidoost-Azië”

We kregen de kans om Cryptokitties aan de tand te voelen, een blockchain start-up uit Canada die vorig jaar het ethereumnetwerk ontregelde met een vrij simpel spel Cryptokitties, het kopen en grootbrengen van een kat op de blockchain. Benny Chiang, de “Fortune Cat” bij Cryptokitties, blikt terug op deze blockchainhit en kijkt ook naar de toekomst: “We willen onze applicaties internationaal promoten en China en Zuid-Oost Azië staan daarbij op nummer een. Natuurlijk kijken we naar andere protocollen zoals Neo en EOS, maar we vinden ethereum nog steeds erg sterk.”

#2 Blockshow Europe – Benny Giang (Cryptokitties)

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!