Nieuwsberichten » Bitcoin » Interview Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper: “Ik geloof nog steeds dat bitcoin in 2022 250.000 dollar waard is”

Interview Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper: “Ik geloof nog steeds dat bitcoin in 2022 250.000 dollar waard is”

De Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper was een van de sprekers tijdens de Hard Fork Stage van de goedbezochte en zeer goed georganiseerde The Next Web. Bitcoin MagazineNL kreeg de kans om Draper een aantal vragen te stellen. En ondanks de tegenzittende markt, is hij nog zeer positief over de toekomst van bitcoin. Hij herhaalt zijn eerdere voorspelling: “Bitcoin zal in 2020 250.000 dollar waard zijn”. Hij heeft een zeer simpele redenering: “De dollar zal minder waard worden en bitcoin zal meer waard worden.” Ook verwacht Draper dat de marktdominante van bitcoin beperkt zal worden tot maximaal 20 procent in tegenstelling tot de 39% marktdominantie vandaag de dag.

“Bitcoin 250.000 dollar waard in 2022”

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Misss Bitcoin over livegang Bakkt, falende obligatiemarkt en BTC koers

Madelon Vos

Bitcoin (BTC) boven $10.700, hele cryptomarkt doet rustig aan

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder