Interview Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper: “Ik geloof nog steeds dat bitcoin in 2022 250.000 dollar waard is”

De Amerikaanse durfkapitalist Tim Draper was een van de sprekers tijdens de Hard Fork Stage van de goedbezochte en zeer goed georganiseerde The Next Web. Bitcoin MagazineNL kreeg de kans om Draper een aantal vragen te stellen. En ondanks de tegenzittende markt, is hij nog zeer positief over de toekomst van bitcoin. Hij herhaalt zijn eerdere voorspelling: “Bitcoin zal in 2020 250.000 dollar waard zijn”. Hij heeft een zeer simpele redenering: “De dollar zal minder waard worden en bitcoin zal meer waard worden.” Ook verwacht Draper dat de marktdominante van bitcoin beperkt zal worden tot maximaal 20 procent in tegenstelling tot de 39% marktdominantie vandaag de dag.

“Bitcoin 250.000 dollar waard in 2022”

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!