VIDEO – Prem’s Crypto Marktupdate #1: Bithumb hack, bitcoin koers en gaan centrale banken decentraal?

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, gaat voor Bitcoin Magazine NL regelmatig een update geven over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze eerste aflevering: de hack op de Zuid-Koreaanse ruilbeurs Bithumb, de laatste cijfers van Coinmarketcap en gaan centrale banken de decentralisatie van geld versnellen?

Prem’s Crypto Marktupdate #1: Bithumb hack, bitcoin koers en decentraal geld

bitcoin meester

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Mis niks meer!
Invalid email address