Nieuwsberichten » Bitcoin » 7 Redenen waarom het nog niet te laat is om te investeren in cryptocurrencies als bitcoin

7 Redenen waarom het nog niet te laat is om te investeren in cryptocurrencies als bitcoin

De wereld van crypto kent veel ups-and-downs. En hoewel er veel wordt gesproken over de bitcoin bubbel zijn er genoeg redenen te bedenken waarom juist dit het moment is om in te stappen. Zeven redenen waarom het volgens de experts nog niet te laat is om te beleggen in cryptocurrencies.

1. Regulering is aanstaande

“De aankondiging van de SEC dat cryptocurrencies zoals Bitcoin geen securities zijn mag een goede ontwikkeling in de cryptomarkt heten. Het zorgt ervoor dat er een nieuwe stroom aan geld de markt kan betreden, nu bedrijven en individuen weten dat ze geen security maar een commodity kopen.” – Kevin Barry, oprichter en CEO van Myntum.

  bitcoin meester  

2. De cryptomarkt gaat 24/7 door

“Banken en Wall Street zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, meestal tot 16:00 uur, terwijl de wereld van de crypto’s continue door draait. De mogelijkheid om 24 uur, 7 dagen in de week te kunnen handelen in een digitale valuta mag een groot voordeel heten.” – Patrick Gray, CEO van HashChain Technology.

3. Traditionele beleggingen worden risicovoller

“De Amerikaanse rentetarieven zullen de komende tijd behoorlijke druk uitoefenen op traditioneel veilige investeringen als goud. Crypto kan de enige niet-traditionele investering zijn, die de komende twee jaar goed zou kunnen presteren.” – Ray Youssef, CEO van Paxful

4. Het enorme groeipotentieel

“Er zit nog enorm veel groeipotentie in de cryptomarkt, dat tot nu toe nog slechts 0,2 procent adoptie kent. Vanaf het moment dat het bestaat kende het per jaar een verdubbeling. Mocht het in dit tempo blijven groeien dan biedt dat enorme kansen. Rekening houdend met recessies mogen dit soort groeipercentages en het groeipotentieel niet zomaar over het hoofd worden gezien.” – Patrick Gray, CEO van HashChain technology.

5. Diversificatie is belangrijk

“Cryptocurrency helpt bij het diversifiëren van een portfolio en diversifiëring van activaklassen. Zeker gekeken naar invloed op landen die te maken hebben gehad met hyperinflatie, zoals Venezuela en Zimbabwe.” – Dean Anastos, CEO van BlockChain Developers.

6. De markt is dalende

“Cryptocurrencies bevinden zich dit jaar in een dalende trend en dit biedt beleggers de mogelijkheid zich in te kopen tegen een fractie van de marktprijs eind vorig jaar. Momenteel staat bitcoin 70 procent lager dan op haar hoogtepunt. Kijkend naar het verleden heeft bitcoin vaker dit soort dalingen laten zien maar kwam daarna altijd terug om nieuwe hoogtes aan te doen. Er bestaat daarmee een gerede kans dat dit opnieuw staat te gebeuren”. – Dean Anastos, CEO van BlockChain Developers.

7. Institutionele partijen stappen in

“Grote bedrijven en financiële instellingen hebben de laatste tijd flink geïnvesteerd in cryptocurrencies. Belangrijke stappen genomen door enkele van de meest invloedrijke bedrijven ter wereld. Dat geeft vertrouwen aan de algemene publieke opinie.” – Patrick Gray, CEO van HashChain Technology.

Bron: Entrepreneur

Inschrijven nieuwsbrief 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Deze 5 grafieken maken duidelijk dat bitcoin meer is dan de Tulpenmanie

Wessel Simons

‘Bitcoin beter reguleren voordat er een ETF komt’, aldus SEC-voorzitter

Arnold Hubach

CEO Overstock.com dumpt aandelen en koopt bitcoin, goud en zilver

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder