Nieuwsberichten » Bitcoin » beleggen » Arthur Stolk van Icoinic, een 24-uurs crypto trading desk: “Met regelgeving gaan pensioenfondsen beleggen in cryptovaluta”

Arthur Stolk van Icoinic, een 24-uurs crypto trading desk: “Met regelgeving gaan pensioenfondsen beleggen in cryptovaluta”

Aan het Amsterdamse Beursplein 5 zitten tegenwoordig ook de nodige cryptobedrijven. Een van deze bedrijfjes is Icoinic, dat onder meer 24/7 cryptohandelsdesk bestiert. Ceo en oprichter Arthur Stolk duidt de cryptovalutamarkt tijdens het afgelopen Crypto Economy event. Stolk en zijn mannen zitten continu met hun neus op de marktgrafieken en zijn mild positief over de marktvooruitzichten. Stolk: “We zien signalen dat de markt aan het aantrekken is. We trachten steeds de markt te verslaan met onze analyses en trades. Er is regelgeving nodig voordat grotere partijen zoals Nederlandse pensioenfondsen in cryptovaluta te gaan beleggen. Zodra institutionele beleggers instappen, kan de markt sterk aantrekken.”

ICO-markt

Hij ziet ook dat goede projecten op dit moment te weinig kapitaal kunnen aantrekken, omdat de markt tot nu toe redelijk in de slop zit. Cijfers wijzen overigens uit het kapitaal dat naar zogenaamde Initial Coin Offerings is gevloeid in vergelijking met vorig jaar met enkele miljarden dollars is gestegen. Stolk: “We hebben wel geïnvesteerd in ICO’s zoals Solve.Care en Safeguard en we zijn in gesprek met een nieuwe ICO die actief is in de retailindustrie.”

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Halving Bitcoin en Bitcoin Cash komen steeds dichter bij elkaar

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) analyse: gaat de koers richting $11.400?

John van Meer

Bitcoin (BTC) door $11.000 na uitspraken Witte Huis, altcoins herstellen

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder