Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Arthur Stolk van Icoinic, een 24-uurs crypto trading desk: “Met regelgeving gaan pensioenfondsen beleggen in cryptovaluta”

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

Aan het Amsterdamse Beursplein 5 zitten tegenwoordig ook de nodige cryptobedrijven. Een van deze bedrijfjes is Icoinic, dat onder meer 24/7 cryptohandelsdesk bestiert. Ceo en oprichter Arthur Stolk duidt de cryptovalutamarkt tijdens het afgelopen Crypto Economy event. Stolk en zijn mannen zitten continu met hun neus op de marktgrafieken en zijn mild positief over de marktvooruitzichten. Stolk: “We zien signalen dat de markt aan het aantrekken is. We trachten steeds de markt te verslaan met onze analyses en trades. Er is regelgeving nodig voordat grotere partijen zoals Nederlandse pensioenfondsen in cryptovaluta te gaan beleggen. Zodra institutionele beleggers instappen, kan de markt sterk aantrekken.”

ICO-markt

Hij ziet ook dat goede projecten op dit moment te weinig kapitaal kunnen aantrekken, omdat de markt tot nu toe redelijk in de slop zit. Cijfers wijzen overigens uit het kapitaal dat naar zogenaamde Initial Coin Offerings is gevloeid in vergelijking met vorig jaar met enkele miljarden dollars is gestegen. Stolk: “We hebben wel geïnvesteerd in ICO’s zoals Solve.Care en Safeguard en we zijn in gesprek met een nieuwe ICO die actief is in de retailindustrie.”

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch