Opera-app integreert cryptowallet: met crypto afrekenen en surfen met ethereum-dapps

Opera heeft een cryptowallet geïntegreerd met haar browser-app voor Android-apparaten. Dat meldt Opera op haar blog. De browser heeft 322 miljoen actieve gebruikers. De functionaliteit wordt geintroduceerd op de mobiele Opera-app voor Android.

Cryptowallet Opera app voor Android

Het is geen aparte app, maar geïntegreerd in de Opera-app op je Android. Je kunt in deze wallet uiteraard cryptovaluta opslaan en met deze mobiele wallet aankopen doen met cryptovaluta. Ook kun je browsen op web 3.0 van het ethereum netwerk en gebruik maken van zogenaamde gedecentraliseerde apps zoals Cryptokitties op dit netwerk. Je kunt dan bijvoorbeeld een kitten kopen met je wallet.

bitcoin meester

Mobiele cryptowallets

Opera is de eerste browser die met deze dienst komt. Gebruikers van cryptovaluta kunnen nu al gebruik maken van andere mobiele cryptowallets. Voorbeelden zijn Jaxx, Copay (een initiatief van Bitpay), Freewallet, BRD Wallet en Mycelium. Daarnaast zijn er software wallets zoals Exodus en “cold storage” wallets zoals de Ledger, Trezor en Keepkey.

Bronnen: Opera / A Bit Greedy

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!