Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Bevindingen aangaande Zuid-Korea’s grootste cryptobeurs zorgt voor opluchting

/
/
/
Spread Your Crypto Love

Een rapport bevestigt dat UPbit, de grootste cryptobeurs in Zuid-Korea, 100 procent van zijn bitcoins en crypto’s opslaat. Erg goed nieuws voor verontruste beleggers aangezien de beurs in mei door lokale autoriteiten werd overvallen.

Inval

Toen bestond er de bezorgdheid dat UPbit haar balans manipuleerde en haar handelsvolumes opblies. Onbekende bronnen beweerden dat de exchange insolvent was.

Tijdens de inval in mei nam de financiële waakhond van Zuid-Korea, de Financial Services Commission (FSC) – samen met de Korea Financial Intelligence Unit (KFIU), hardware en documenten in beslag.

Yoojin, een van de grootste accountantskantoren van Zuid-Korea, werd vervolgens ingehuurd om de rekeningen van UPbit te evalueren. Zij gaf aan dat UPbit over de vereiste middelen beschikte. Er bleven echter vragen bestaan over de legitimiteit van de bevindingen, aangezien de Koreaanse regering geen verklaring of aanvullende informatie vrijgaf.

Opluchting

Dunamoo, een dochteronderneming van de Koreaanse internetgigant Kakao, heeft nu echter een rapport uitgebracht waarin de officiële controleresultaten worden vermeld. Daarin worden de bevindingen van Yoojin voor een groot deel geverifieert. Het neemt enigszins de angst weg voor een mogelijk toekomstige instorting van de Zuid-Koreaanse cryptobeurs.

Lee Seok-woo, president van Dunamoo: “UPbit currently has the exact amount of money held by the platform’s investors along with additional funds, more than enough to compensate every investor. Hence, UPbit is able to process withdrawals for customers upon the request of its customers and the exchange will continue to release audit reports on a regular basis to prove its solvency”

Gopax

De problemen voor de Zuid-Koreaanse cryptoexchange heeft er voor gezorgd dat Bithumb de afgelopen maanden marktleider is geworden. Velen verwachten echter dat de beurs opgezet door de Shinhan Bank – Gopax – binnenkort de Zuid-Koreaanse markt zal gaan domineren.

Het nieuws uit Zuid-Korea mag dan positief heten, de cryptoprijzen worden er niet warm of koud van. Met een bitcoinprijs is iets boven de 7.000 dollar en een totale marktkapitalisatie van 254 miljard dollar lijkt de markt een beetje op zijn gat te liggen.

Bron: Joins

Foto: Flickr

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Bitcoin Meester

Partner: Dentacoin

3 favorite altcoins

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch