Nieuwsberichten » Bitcoin » Koers bitcoin richting cruciaal punt

Koers bitcoin richting cruciaal punt

Sinds begin augustus daalde bitcoin met 8,5 procent. Dit nadat de belangrijkste cryptomunt gekeken naar marktkapitalisatie een 60 dagen durende rally kende, waarbij bitcoin een hoogtepunt aandeed van 8.487 dollar.

Bitcoin Bravado

Volgens het team van Bitcoin Bravado naderen we nu een cruciaal gebied. Bitcoin koerst op het moment rond de 7.100 dollar per stuk.

Wat nog moet worden bepaald is of dit een gezonde terugtrekking is vóórdat de volgende stap hoger kan worden gemaakt, of dat dit een teken is van afnemende lange termijn support.

Daling naar 5.000 dollar is mogelijk

Het team analisten geeft aan dat de negatieve markttrend de afgelopen twee maanden is doorbroken, maar zij wacht op bevestiging van een bodem op het cruciale niveau rond de 6.800 dollar.

De prijsactie die rond dat punt zich zal manifesteren geeft de sterkte aan van de cryptomarkten op de korte termijn.

Mocht er geen significante stijging zijn vanaf dat punt – ook in volume – dan zou de cryptomunt verder kunnen dalen naar de 5.000 dollar, zo schrijft zij in haar Telegram account.

Het kan vriezen, het kan dooien

Mocht er juist een sterke bounce optreden, dan zou dat het signaal kunnen zijn dat de dalende markt eindelijk ten einde is.

Het team van Bitcoin Bravado geeft verder aan long te gaan rond de 6.700 a 6.800 dollar per bitcoin, met een strakke stop loss vergezeld van verkooporders mocht de steun niet houden.

We mogen van het team verwachten dat het een netto shortpositie inneemt wanneer de 6.700 dollar niet houdt.

Bron: Bitcoin Bravado Telegram

Foto: Flickr / Many Wonderful Artists

Disclaimer: Beleggen en handelen in cryptocurrencies zoals bitcoin is zeer speculatief en omvat veel risico’s. Bovenstaande analyse is geen beleggingsadvies van Bitcoin Magazine Nederland. De inhoud is geen advies om een munt te kopen, te verkopen of vast te houden. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor resultaten in de toekomst.

Inschrijven nieuwsbriefMeepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: gaat de koers richting $11.400?

John van Meer

Bitcoin (BTC) door $11.000 na uitspraken Witte Huis, altcoins herstellen

Wessel Simons

Trump-regering ziet witwassen via bitcoin (BTC) en cryptomunten als ‘nationale veiligheidskwestie’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder