Serie-ondernemer Moe Levin lanceert miljoenenfonds voor bevordering diversiteit blockchainindustrie

Persbericht – Techondernemer Moe Levin, oprichter van evenementenorganisatie Keynote, lanceert een nieuw investeringsfonds om diversiteit in de blockchainindustrie te bevorderen.

Investeringsfonds

In het fonds zit 6 miljoen dollar (5,17 miljoen euro) ter ondersteuning van diversiteit en inclusie van de blockchainindustrie. Wat houdt dat in? Iedereen moet een gelijke kans krijgen in de ontwikkeling en evolutie van de blockchain, ongeacht leeftijd, handicap, genderidentiteit of genderuitdrukking, ras, etniciteit, religie of overtuiging, geslacht, seksuele geaardheid of enig ander gelijkheidskenmerk.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De oprichter en CEO van Keynote, Moe Levin, ooit verantwoordelijk voor nieuwe technologie bij de ABN AMRO, motiveert de keuze voor dit fonds:
“Digitale cryptovaluta en blockchain zijn bedoeld om de bestaande orde te democratiseren en gelijkwaardiger te maken. Het is echt belangrijk dat de industrie representatief is voor de gehele wereldbevolking. Diversiteit is de basis voor collectieve prestatie en daarom hebben we meer mensen nodig om deel te nemen aan dit ecosysteem. We hebben hiermee een belangrijke troef in handen voor de verdere groei.”
De afgelopen zes jaar heeft Keynote zich sterk gemaakt om jongeren te informeren over de mogelijkheden van deze technologie.

World Blockchain Forum

Het fonds wordt officieel gelanceerd tijdens het World Blockchain Forum event dat dit jaar in het hart van Londen aan de Old Billingsgate wordt gehouden. Bitcoin Magazine NL is aanwezig tijdens het event voor het doen van video-interviews en verslaglegging. Sprekers zijn onder meer:

Meer informatie over het event >>

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een media partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Keynote.

Lees meer over:
cryptocurrenciesICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...