Bitcoin Crypto inside ethereum Nieuws

Crypto Inside – Cryptomarkt blijft onrustig, hedgefund manager Novogratz sorteert voor op bullrally

De cryptomarkt is donderdagnacht teruggeveerd: bitcoin doorbrak de 6.500 dollargrens en ethereum steeg maar liefst 18 procent de afgelopen 24 uur. Deze groei is de afgelopen uren weer een beetje afgetopt. De totale marktwaarde tikte de 200 miljard dollar aan.

   
   

“Bodem is bereikt”

De bodem van de cryptomarkt is bereikt, aldus crypto-investeerder Mike Novogratz in een recente tweet.

  bitcoin meester  

Adaptatie crypto en blockchain

Novogratz wijst op de zogenaamde Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), die alle prestaties en handel van alle grote cryptovaluta (bitcoin, ethereum) meet. Novogratz ziet in de huidige grafieken dezelfde partronen ontwikkelen als voor de rally van eind vorig jaar.

“Geef crypto de tijd”

Novogratz zei enkele maanden terug dat de echte groei van deze markt er nog aan komt. Hij verwacht binnen “twee tot drie jaar” er significant meer institutioneel geld naar deze markt vloeit. De adaptatie van de blockchaintechnologie door het bedrijfsleven neemt zeker nog vijf jaar in beslag, aldus deze invloedrijke hedge fundmanager.

Voorzichtig optimisme

Ondanks dat de cryptomarkt een grotere dip kende dan de dotcomindustrie ooit heeft gekend, overheerst voorlopig nog wel wat optimisme, getuige recente tweets van crypto-influencers in binnen – en buitenland.

Bronnen: Coinmarketcap / Cointelegraph

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com