Nieuws » Crypto Inside – Cryptomarkt blijft onrustig, hedgefund manager Novogratz sorteert voor op bullrally

Crypto Inside – Cryptomarkt blijft onrustig, hedgefund manager Novogratz sorteert voor op bullrally

De cryptomarkt is donderdagnacht teruggeveerd: bitcoin doorbrak de 6.500 dollargrens en ethereum steeg maar liefst 18 procent de afgelopen 24 uur. Deze groei is de afgelopen uren weer een beetje afgetopt. De totale marktwaarde tikte de 200 miljard dollar aan.

“Bodem is bereikt”

De bodem van de cryptomarkt is bereikt, aldus crypto-investeerder Mike Novogratz in een recente tweet.

Adaptatie crypto en blockchain

Novogratz wijst op de zogenaamde Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), die alle prestaties en handel van alle grote cryptovaluta (bitcoin, ethereum) meet. Novogratz ziet in de huidige grafieken dezelfde partronen ontwikkelen als voor de rally van eind vorig jaar.

“Geef crypto de tijd”

Novogratz zei enkele maanden terug dat de echte groei van deze markt er nog aan komt. Hij verwacht binnen “twee tot drie jaar” er significant meer institutioneel geld naar deze markt vloeit. De adaptatie van de blockchaintechnologie door het bedrijfsleven neemt zeker nog vijf jaar in beslag, aldus deze invloedrijke hedge fundmanager.

Voorzichtig optimisme

Ondanks dat de cryptomarkt een grotere dip kende dan de dotcomindustrie ooit heeft gekend, overheerst voorlopig nog wel wat optimisme, getuige recente tweets van crypto-influencers in binnen – en buitenland.

Bronnen: Coinmarketcap / Cointelegraph

Inschrijven nieuwsbriefMeepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: gaat de koers richting $11.400?

John van Meer

Bitcoin (BTC) door $11.000 na uitspraken Witte Huis, altcoins herstellen

Wessel Simons

Trump-regering ziet witwassen via bitcoin (BTC) en cryptomunten als ‘nationale veiligheidskwestie’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder