Interviews » EXCLUSIEF Cryptobetaalprovider Circle: “Meer institutioneel geld stroomt naar crypto”

EXCLUSIEF Cryptobetaalprovider Circle: “Meer institutioneel geld stroomt naar crypto”

Tijdens de World Blockchain Forum in Londen spraken we met Marieke Flament, de chief marketing officer van Circle wereldwijd en manager van de Europese activiteiten van Circle. Circle is van origine een Iers fintech startup en begonnen als betaalprovider. Bekend is dat Goldman Sachs van het begin een minderheidsaandeel in het bedrijf heeft genomen. Recentelijk heeft een consortium onder leiding van Bitmain er 110 miljoen dollar een kapitaalinjectie gegeven van 110 miljoen dollar. Ook zijn we eigenaar van de crypto ruilbeurs Poloniex. Ze hebben bijvoorbeeld de Circle Pay, Circle Trade en Circle Invest. De huidige bedrijfswaarde wordt geschat op 3 miljard dollar. Recentelijk kwam Circle in het nieuws door, net zoals Tether, een stablecoin op de markt te willen brengen, een cryptovaluta met als achterliggende waarde de dollar. Ook ziet Flament een groei in het aantal OTC-deals. Zij pleit ook voor meer regelgeving en stabiliteit voor de cryptovalutawereld.

Interview Circle

Bekijk hier het interview met Flament over de laatste ontwikkelingen bij Circle.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Chainalysis lanceert dienst om bitcoin-transacties op te sporen

Marvin Kroon

Bitcoin (BTC) analyse: Gaat de koers dit weekend de $10.650 opzoeken?

Redactie

Deze 4 altcoins presteren (op dit moment) beter dan bitcoin (BTC)

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder