Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Interview Martijn Hoogeveen (Icecat): “Veel oplichters onder influencers op ICO-markt”

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

New Business Radio had een interview met Martijn Hoogeveen, ceo van de beursgenoteerde productdataleverancier Icecat. Eerder dit jaar bracht Icecat de ICURY-token uit  en – opvallend – zonder een feitelijke Initial Coin Offering.

Icecat

Icecat, met haar hoofdkantoor in Amsterdam, werkt mondiaal voor tienduizenden webshops zoals Amazon, Wehkamp, BOL en merken als Philips, Akzo en TomTom. ICURY is te omschrijven als een utility token, omdat het binnen de business van Icecat werkt als alternatief betaalmiddel. Klanten kunnen productinformatie die ze voor hun webwinkels en productvergelijkers gebruiken vooruit betalen. De opbrengst van de tokens gaat naar softwareontwikkeling en de ontwikkeling van meer datasheets, waarvan er nu zo’n 18 miljard per jaar worden gedownload, door tienduizenden e-commerce-bedrijven. Om de honger naar productdata te blijven stillen, is een open en gedecentraliseerde blockchain waarin datakwaliteit vastgelegd en gegarandeerd wordt (Proof Of Quality) onmisbaar, zo meent het bedrijf.

Luister hier het interview met ceo Martijn Hoogeveen terug.

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch