Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

Een beetje overschaduwd door het nieuws rondom Ripple, maar de koers van Stellar is de afgelopen week met maar liefst 50 procent toegenomen.

Stellar koers steeg +50%

Hierdoor stijgt de coin nu naar de zesde plek van Coinmarketcap met een marktwaarde van 4,93 miljard dollar. De huidige koers op moment van schrijven is 26 dollarcent, omgerekend 22 eurocent. De afgelopen 24 uur hebben beleggers hun winst met XLM geïncasseerd en noteert de munt een min van 6 procent. De hoogste koers was in april dit jaar met 41 dollarcent voor XLM.

Meer adaptatie Stellar in bedrijfsleven

Hoe is de rally te verklaren? Eerder deze maand werd bekend dat de bedrijven Lightyear en Chain Inc. Fuseren om een nieuwe organisatie Interstellar op te richten. Zij gaan de technologie van Stellar aan de man brengen in het bedrijfsleven. Met de technologie is het mogelijk om digitale bedrijfsassets op te slaan, te ruilen of te verkopen, volledig bijgehouden door de publieke ledger van Stellar.

Medeoprichter Jed McCaleb van de Stellar Development Foundation en Lightyear zegt: “Chain pioniert door onze blockchaintechnologie te gaan gebruiken. We verwachten dat geld en digitale assets zich via open protocollen gaan verplaatsen. Deze bundeling is een opsteker voor Stellar”.

bitcoin meester

Meer lezen over Stellar bij Bitcoin Magazine NL?

Bron: Bitcoinist

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!