Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

Een beetje overschaduwd door het nieuws rondom Ripple, maar de koers van Stellar is de afgelopen week met maar liefst 50 procent toegenomen.

Stellar koers steeg +50%

Hierdoor stijgt de coin nu naar de zesde plek van Coinmarketcap met een marktwaarde van 4,93 miljard dollar. De huidige koers op moment van schrijven is 26 dollarcent, omgerekend 22 eurocent. De afgelopen 24 uur hebben beleggers hun winst met XLM geïncasseerd en noteert de munt een min van 6 procent. De hoogste koers was in april dit jaar met 41 dollarcent voor XLM.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

Meer adaptatie Stellar in bedrijfsleven

Hoe is de rally te verklaren? Eerder deze maand werd bekend dat de bedrijven Lightyear en Chain Inc. Fuseren om een nieuwe organisatie Interstellar op te richten. Zij gaan de technologie van Stellar aan de man brengen in het bedrijfsleven. Met de technologie is het mogelijk om digitale bedrijfsassets op te slaan, te ruilen of te verkopen, volledig bijgehouden door de publieke ledger van Stellar.

Medeoprichter Jed McCaleb van de Stellar Development Foundation en Lightyear zegt: “Chain pioniert door onze blockchaintechnologie te gaan gebruiken. We verwachten dat geld en digitale assets zich via open protocollen gaan verplaatsen. Deze bundeling is een opsteker voor Stellar”.

Meer lezen over Stellar bij Bitcoin Magazine NL?

Bron: Bitcoinist

Inschrijven nieuwsbrief


Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...