Misss Bitcoin - What's the real value of bitcoin | Price vs. Value Crypto's
Misss Bitcoin - What's the real value of bitcoin | Price vs. Value Crypto's

VIDEO Misss Bitcoin: Wat is de echte waarde van bitcoin?

Misss Bitcoin is terug met haar Engelse video, in deze video bespreekt zij een onderschat, maar heel belangrijk onderwerp. In deze video serie bespreekt Misss Bitcoin zeer lastige onderwerpen op een heel eenvoudige manier.

Deze keer is Maddie dieper in de materie omtrent ‘waarde’ gedoken. Want wat is waarde eigenlijk? Wanneer is een product voor ons waardevol? en hoe verhoud zich dat tot de prijs van een bepaald opject of product? Op al deze vragen zal zij in deze video, door middel van een heel simpel voorbeeld, antwoord geven. En dat deze keer geheel in het Engels.

Ook komt de belangrijkste vraag aanbod: Wat is de ‘echte’ waarde van bitcoin?

Mis niks meer!
Invalid email address