Bitcoin Nieuws Prem's Crypto Marktupdate

Prem’s Marktupdate: Bitcoin stabiliseert, Waves en Dogecoin groeien door

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, geeft voor Bitcoin Magazine NL dagelijks een update over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze aflevering: bitcoin stabiliseert zich;  de altcoins Waves, Bitcoin Diamond en Dogecoin stijgen hard. Verder goed nieuws: de Europese Commissie wil “crypto” als een assetklasse categoriseren en classificeren en verklaart: “Cryptovaluta gaan niet weg”.

   
   

Prem’s Crypto Market Update dinsdag 11 september

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

  bitcoin meester  

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com