Actie: voor 2 tientjes naar het 1e Bitcoin Crypto Congres

Persbericht - Vrijdag 9 november opent het 1e Bitcoin Crypto Congres in de Beurs van Berlage zijn deuren! Claim bij Bitcoin Magazine NL je korting op de toegangskaart.

Bitcoin Crypto Congres

Op het eerste Bitcoin Crypto Congres (BITCC) wordt de cryptocurrenciesmarkt opengebroken en worden jong én oud geïnformeerd over huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld. Dit zal gebeuren op 9 november in het historische gebouw De Beurs van Berlage te Amsterdam! Tussen 12.30 en 17.00 zullen de oude handelsnissen van de beurs kraken onder het cryptogeweld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Beleggersfair

Op BITCC krijg je inzicht in cryptovaluta en de nieuwste cryptofondsen. Sprekers geven hun visie en discussiëren in een talkshow; in een masterclass leer je hoe je cryptovaluta veilig kunt stellen. Video’s met crypto-winnaars, maar ook -verliezers zorgen voor emotie. Je leert de ins & outs van cryptocurrencies en blockchain kennen. Na afloop weet je wat kunt je doen, maar wellicht nog belangrijker, wat vooral niet! Bezoekers van BITCC hebben tevens gratis toegang tot de naastgelegen BeleggersFair waar duizenden traditionele beleggers hun kansen voor 2019 te horen krijgen.

Korting!

Bitcoin Magazine is kennispartner van BITCC en kan je een ticket aanbieden voor € 20,- (normaal € 30,-). Inclusief gratis toegang tot de BeleggersFair!

Registreer u op bitcc.nl met de sponsorcode: BMBIT18

Tot 9 november in de Beurs van Berlage!

Interview met organisator Bull Up

Bekijk ook het intro-interview dat we met organisator Zita Chengadu deden.

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bull Up, de organisator van het bitcoincongres.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!