Crypto NL – 5 vragen aan Christiaan Jimmink (Bitcoin Meester): “Bij ons kun je altcoins omwisselen zonder gebruik van bitcoin”

We starten een nieuwe rubriek “Crypto NL” waarbij we gaan kennismaken met cryptobedrijven in Nederland een In Nederland is het aantal brokers van bitcoin en andere cryptovaluta als paddenstoelen uit de grond geschoten. Een relatief nieuwe naam is Bitcoin Meester uit Aalsmeer, maar we hebben inmiddels ruim 30.000 klanten weten te binden. Een kennismaking met marketingmanager Christiaan Jimmink. “We onderscheiden ons met de “any-to-any” functie, waarmee je altcoins zonder tussenkomst van bitcoin met elkaar kan omwisselen”.

5 vragen aan Christiaan Jimmink van Bitcoin Meester

1. Wat is jullie motivatie geweest om deze broker te starten?

Christiaan Jimmink: “De eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken waren zelf bezig met het verhandelen van diverse cryptomunten. We zagen dat de interesse in crypto’s toenam, maar dat het niet eenvoudig was cryptovaluta te kopen. Er was en is nogal wat technische kennis vereist om bij een buitenlandse exchange te kopen. Ook moest men zelf een wallet aanmaken of dure hardware kopen. Wij dachten: “Dit kan gemakkelijker”.

2. Wat is Bitcoin Meester en wat kunnen klanten verwachten?

“Bitcoin Meester is een platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nederlanders kunnen simpel met iDeal hun geld storten een account. Zodra je met de gestorte euro’s bijvoorbeeld bitcoin koopt, worden deze direct in je wallet gestort. Wij hebben veel tijd en energie in dit proces gestopt, zodat de verwerking automatisch verloopt en je niet eindeloos op je bitcoin hoeft te wachten. Ook hanteren wij een “What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat u ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat u betaalt/krijgt. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch, via e-mail en via de chat bereikbaar. Op e-mails reageren wij meestal binnen één uur. Na 17:00 en in het weekend, zijn wij via de e-mail te bereiken, maar dan is de reactietijd langer.”

3. Wat is jullie ambitie en de volgende stappen voor 2018 en 2019?

“Wij zijn achter de schermen druk bezig het hele aan- en verkoopproces te versoepelen en te versimpelen, met lagere kosten als gevolg. Wij zijn voortdurend bezig met schaalvergroting zodat wij de prijzen en transactiekosten zo laag mogelijk kunnen houden. Wij proberen continu meer betaaloplossingen toe te voegen zodat wij ook onze Europese klanten buiten Nederland sneller en beter kunnen bedienen.”

4. Wat is jullie visie op de huidige markt?

“De markt is nog niet zo efficiënt als deze zou kunnen zijn. Schaalvergroting en betere regulering zullen bijdragen aan een efficiëntere en meer toegankelijkere markt.”

5. Wat zijn je 3 favoriete altcoins (naast bitcoin dus)?

“Dit is voor ons een moeilijke vraag. Tevens willen wij onze klanten en de markt niet beïnvloeden door hier antwoord op te geven. Er zijn op dit moment veel crypto’s met een mogelijk rooskleurige toekomst. Ook de oude financiële systemen worden nu aangepakt om niet achterop te raken. Dat zijn natuurlijk mooie bijeffecten. “

Bezoek ook de Telegram groep van Bitcoin Meester >>

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!