Huobi en Kraken openen kantoren in Dubai (interview)

Dubai raakt steeds meer in trek bij crypto-ruilbeurzen als vestigingsplek: Kraken opent er binnenkort een kantoor en ook het Chinese Huobi, een van de grootste ruilbeurzen van de markt, start haar activiteiten in de stadstaat. Ze zien in toenemende mate de Verenigde Arabische Emiraten als een interessante markt. Er bestaan ook al lokale beurzen als BitPado en Palmex.

Interview Huobi in Dubai

Onze nieuwsredacteur en speciale reporter Premindra 'Prem' Rajaram deed een interview met Shantnu Saxena, de nieuwe executive vice-president voor Huobi Mena. Bekijk het interview hier terug. Prem is de komende dagen ook aanwezig op de World Blockchain Summit in Dubai met sprekers als Kraken, Nick Spanos, ConsenSys, Fetch.ai, de president van Liberland en vele investeringsfondsen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Shantnu Saxena van Huobi Mena vertelt over de activiteiten die ze van plan zijn in Dubai.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.