VIDEO Misss Bitcoin: Breakout bitcoin en belangrijk nieuws: Yale, BCH, Segwit & IBM

Misss Bitcoin heeft weer een nieuwe video voor je klaarstaan. In deze video wordt jouw wekelijkse portie cryptonieuws besproken. Ook is er tijd voor de grafiek, want wat er vanacht toch gebeurde had je kunnen zien aankomen…

Yale, BCH, Roger Ver, Segwit & IBM…

Waar het vorige week zoeken als een speld in een hooiberg was, liggen deze week, de nieuwtjes voor het oprapen. Nieuws over Yale, doet crypto(investment)land op haar grondvesten schudden. Roger Ver heeft, zoals gewoonlijk, weer een zeer vreemde uitspraak gedaan over Bcash waar Misss Bitcoin het totaal niet mee eens is. Ook is er nieuws over Segwit, want de “update” van bitcoin doet het goed, en IBM gaat iets moois doen met de blockchain technologie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze keer checken we ook weer even de Technische Analyse, want de uitbraak was nabij, maar hoe nu verder?! Check dan deze video.

https://youtu.be/M2SgkkHDtH4

Lees meer over:

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...