Lezersactie! Bitcoin Magazine geeft 25% korting op kaart Crypto Road Show

Lezers van Bitcoin Magazine NL krijgen 25% korting op een toegangskaart voor de Crypto Road Show, die zondag 28 oktober in The College Hotel in Amsterdam plaatsvindt. Het evenement brengt veelbelovende cryptobedrijven en investeerders samen.

25% korting op tickets

Bitcoin Magazine NL kan 25% korting weggeven aan lezers. Ga naar de website www.thecryptoroadshow.com en claim je korting met de code ROADSHOW25.

Line-up

De volgende namen staan op het indrukwekkende affiche:

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold is een afsplitsing (“hard fork”) van grotere broer bitcoin, ontstaan in oktober 2017.  De oprichters wilden onder meer het mijnen van de cryptomunt toegankelijker maken voor particulieren, zonder dat ze een relatief dure ASIC-miningapparatuur aan te schaffen. Ze vinden het ontstaan van machtige miningpools ongewenst. “Make bitcoin decentralized again” is dan ook hun slogan, waarmee ze mining via CPU-kaarten weer aantrekkelijk willen maken. Vooralsnog is de trend dat snellere en krachtige chips gewoon rendabeler zijn om bitcoins te mijnen.
Ten tijde van de splitsing ontving iedere bezitter van één bitcoin ook één bitcoin gold (BTG). De huidige koers van BTG is ruim 26 dollar.

Reizend blockchain & crypto event

De Crypto Roadshow is een reizend blockchain & crypto event met een serie van seminars over de ontwikkelingen binnen de wereld van blockchaintechnologie, cryptovaluta en crypto assets. De Crypto Roadshow wil internationaal een omgeving te bieden voor het verkrijgen van waardevolle informatie en direct toepasbare handvatten. Gasten en deelnemers zullen makkelijk met elkaar in contact komen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. De Crypto Roadshow bouwt bruggen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • het ontstaan van blockchain
  • waar staan we nu
  • wat gaat de toekomst brengen

Sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en prestaties en worden uit alle hoeken van de wereld naar Amsterdam gevlogen. Laat je verrassen en stimuleren. Blijf leren en bouw mee aan je netwerk met een bezoek aan de Crypto Roadshow. De Roadshow zal in Amsterdam beginnen en vervolgens verder gaan naar vele verschillende steden in de Verenigde Staten.

Locatie

Zondag 28 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
The Rembrandt Room
The College Hotel Amsterdam
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam

Claim je ticket via de site van de Crypto Show >>

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een media partnership tussen Bitcoin Magazine NL en de Crypto Show.

Credits interview tijdens Blockchain Expo, Amsterdam RAIDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!