Bitcoin Gold, Credits en Gaimin complementeren line-up Crypto Road Show: 25% korting op kaart

Martin Kuvandzhiev, mede-oprichter van Bitcoin Gold, komt naar Nederland. De line-up is verder versterkt met Credits, die een live showcase van hun blockchainoplossing gaat doen, en het Britse Gaimin, die met gamecomputers, screens en gamers een presentatie gaat geven.

Dat meldt eventorganisator Arjan Eikelenboom aan Bitcoin Magazine NL. Eikelenboom organiseert op zondag 28 oktober 2018 de Crypto Road Show in Amsterdam, een event bedoeld om investeerders en projecten binnen de cryptospace bij elkaar te brengen.

bitcoin meester

25% korting op tickets

Bitcoin Magazine NL kan 25% korting weggeven aan lezers. Ga naar de website www.thecryptoroadshow.com en claim je korting met de code ROADSHOW25.

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold is een afsplitsing (“hard fork”) van grotere broer bitcoin, ontstaan in oktober 2017.  De oprichters wilden onder meer het mijnen van de cryptomunt toegankelijker maken voor particulieren, zonder dat ze een relatief dure ASIC-miningapparatuur aan te schaffen. Ze vinden het ontstaan van machtige miningpools ongewenst. “Make bitcoin decentralized again” is dan ook hun slogan, waarmee ze mining via CPU-kaarten weer aantrekkelijk willen maken. Vooralsnog is de trend dat snellere en krachtige chips gewoon rendabeler zijn om bitcoins te mijnen.
Ten tijde van de splitsing ontving iedere bezitter van één bitcoin ook één bitcoin gold (BTG). De huidige koers van BTG is 19,80 dollar.

Affiche

Naast Kuvandzhiev zijn de volgende sprekers op het affiche:

  • Credits, een vrij bekende blockchainoplossing (zie hieronder het interview dat Bitcoin Magazine NL met ze had eerder dit jaar)
  • Gaimin, een Britse gaming-ICO
  • Johannes Drooghaag, ceo van Spearhead Management
  • William Wong, oprichter van Spray Digital Assets News Network
  • Jan Robert Schutte van Crypto Academy, cryptotrader en ICO-consultant van Crypto Academy.

Reizend blockchain & crypto event

De Crypto Roadshow is een reizend blockchain & crypto event met een serie van seminars over de ontwikkelingen binnen de wereld van blockchaintechnologie, cryptovaluta en crypto assets. De Crypto Roadshow wil internationaal een omgeving te bieden voor het verkrijgen van waardevolle informatie en direct toepasbare handvatten. Gasten en deelnemers zullen makkelijk met elkaar in contact komen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. De Crypto Roadshow bouwt bruggen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • het ontstaan van blockchain
  • waar staan we nu
  • wat gaat de toekomst brengen

Sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en prestaties en worden uit alle hoeken van de wereld naar Amsterdam gevlogen. Laat je verrassen en stimuleren. Blijf leren en bouw mee aan je netwerk met een bezoek aan de Crypto Roadshow. De Roadshow zal in Amsterdam beginnen en vervolgens verder gaan naar vele verschillende steden in de Verenigde Staten.

Locatie

Zondag 28 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
The Rembrandt Room
The College Hotel Amsterdam
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam

Claim je ticket via de site van de Crypto Show >>

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een media partnership tussen Bitcoin Magazine NL en de Crypto Show.

Credits interview tijdens Blockchain Expo, Amsterdam RAIMis niks meer!
Invalid email address