Prem’s Marktupdate: Bitcoin Cash pinautomaten rukken op in Europa

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, geeft voor Bitcoin Magazine NL dagelijks een update over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt.

Prem’s Marktupdate: Steeds meer Bitcoin Cash pinautomaten in Europa

In deze aflevering:

  • De koers van bitcoin is licht gestegen naar bijna 6.600 dollar, de top 10 kleurt lichtgroen.
  • De Gemini ruilbeurs van de Twinklevoss-broers gaat haar crypto-assets verzekeren. Ze hebben daarvoor een deal met Aon gesloten. Hun klanten willen een vergelijkbaar veiligheidsniveau als bij traditionele financiële instellingen.
  • Ook het aantal Bitcoin Cash pinautomaten rukken op in Europa.

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!