Prem’s Marktupdate: Bitcoin stabiel, premier Malta breekt lans voor crypto bij VN

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, geeft voor Bitcoin Magazine NL dagelijks een update over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt.

Prem’s Marktupdate: Bitcoin stabiel, Malta “shillt” crypto bij VN

In deze aflevering:

  • De cryptovalutamarkt beweegt zijwaarts en de dominantie van bitcoin is 51%. De huidige koers van bitcoin is circa 6.600 dollar, omgerekend 5.700 euro.
  • Joseph Muscat, de premier van Malta, is zeer positief over de toekomst van cryptovaluta in zijn toespraak bij de Verenigde Naties in New York.
  • Institutionele beleggers negeren grotendeels de handel van de cryptoruilbeurzen en regelen hun aankopen via “over the counter”-deals.
  • Ripple onthulde tijdens haar event Swell welke drie betaalprovider hun technologie gebruiken. Dit zijn: MercuryFX, Cuallix en Catalyst Corporate Credit Union.

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!