Anycoin Direct voegt nieuwe service toe: Coin-to-Coin traden

Persbericht – Vanaf nu is het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier direct uw favoriete coins tegen elkaar te traden middels ‘Coin-to-Coin trading’ bij cryptobroker Anycoin Direct.

Anycoin Direct

Bij Anycoin Direct zijn ze op de hoogte van het snelgroeiende en vernieuwende cryptocurrency ecosysteem. De branche innoveert snel en daarom moeten cryptocurrency-brokers zich blijven ontwikkelen. Bij Anycoin Direct kunnen klanten nu met een verscheidenheid aan coins direct traden tegen andere coins, zonder tussenkomst van geld of een bankrekening. Anycoin Direct noemt dit ‘Coin-to-Coin Trading’, en met deze service zijn klanten in staat sneller en gemakkelijker cryptocurrencies te wisselen.

Coin-to-Coin Trading

Stel je hebt op dit moment Litecoin, maar je hebt liever NEO. Dan kun je gebruik maken van Coin-to-Coin Trading, die via link te vinden is. Op deze pagina vul je hoeveel NEO u wilt ontvangen. De website calculeert welke hoeveelheid Litecoin u moet verzenden om de gewenste hoeveelheid NEO te ontvangen. Vul je NEO-wallet adres in en bevestig de order. Nu moet je enkel nog de Litecoin naar het door Anycoin Direct opgegeven adres verzenden en wachten totdat deze transactie bevestigd is. Na bevestiging zal Anycoin Direct de NEO direct naar uw wallet verzenden. Eenvoudiger wordt het niet!

Klantvoordelen

Anycoin Direct is een van de eerste cryptocurrency brokers die deze service toevoegt, en dat brengt een aantal interessante klantvoordelen met zich mee. Naast het vermijden van de verwerkingstijd en withdraw kosten van een exchange is Coin-to-Coin traden veiliger. Je zult immers altijd zelf beschikken over de private keys van uw wallet. Hierdoor is alles in eigen beheer. Daarnaast kunnen de meeste coins in het assortiment van Anycoin Direct bewaard worden op een hardware wallet, welke bekend staan om hun veiligheid. Deze service biedt klanten de mogelijkheid om op een unieke manier te reageren op fluctuaties in de cryptocurrency markt.

Over Anycoin Direct

Anycoin Direct is opgericht in 2013 en is een van de meest betrouwbare cryptocurrency brokers gebleken voor iedereen binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Het customer support-team kan u helpen met vragen over de technologie en is 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Het bedrijf zet hiermee de standaard binnen de industrie. Na het toevoegen van nieuwe coins, heeft Anycoin Direct ervoor gekozen Coin-to-Coin service te implementeren om traden nog eenvoudiger en veiliger te maken. Probeer Coin-to-Coin zelf uit door de website van Anycoin Direct te bezoeken en een account te openen: Anycoindirect.eu

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Anycoindirect.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!