Dutch Bitcoin HARDFORK Bcash ABC SV Technische Analyse TA

VIDEO MISSS BITCOIN: Bitcoin koers omlaag, hoe nu verder?!

De nieuwe video van Misss Bitcoin staat weer voor je klaar. Deze video is naar eigen zeggen de belangrijkste video uit haar YouTube carrière. In deze video bespreekt Misss Bitcoin het allerbelangrijkste nieuws van de afgelopen week, namelijk: het instorten van de Bitcoin koers.

Ze legt uit waarom de koers van bitcoin omlaag ging. Dit had namelijk alles te maken met de aanstaande hardfork van Bitcoin Cash en de slitsing in Bitcoin ABC en Bitcoin SV, de Bitcoin-futures, de hedgfunds en natuurlijk de Descending Triangle.

Ook bespreekt, Madelon Vos, de hamvraag van iedere crypto belegger: “Wat kunnen we nu verwachten?” Volgens Misss Bitcoin is daar een zeer simpel antwoord op.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address