UPDATE: Interview met Ruud Feltkamp, oprichter van crypto-softwarebedrijf Cryptohopper.com

Tijdens de eerste dag van techevent The Next Web sprak Bitcoin Magazine NL met Ruud Feltkamp, oprichter en ceo van Cryptohopper.com, een handelsplatform gericht op cryptobeleggers, waarmee trades zijn te automatiseren. Feltkamp legt uit waarom hij het platform gestart is en wat het geheim is aan hun sterke groei: 44.000 klanten, waarvan een groot deel uit de VS, die binnen een jaar zijn aangetrokken. Een van de features die Cryptohopper aanbiedt is een programmeerbare tradingbot. Bekijk hier het interview.

Interview Ruud Feltkamp, ceo Cryptohopper.com

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Inschrijven nieuwsbrief



Lees meer over:
beleggentraden

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.