Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Lisk opent blockchainhub in Utrecht

/
/
/
Spread Your Crypto Love

Lisk gaat in het eerste kwartaal van 2019 een blockchainhub bij Utrecht Centraal openen. Dat vertelde Thomas Schouten, marketing lead voor het Duitse Lisk tijdens een meetup in Amsterdam dinsdagavond.

Blockchainhub Utrecht

De ruimte is 200 vierkante meter groot en moet circa 60 werkplekken gaan huisvesten. Lisk ziet Nederland als een belangrijke kweekvijver van blockchaintalent en kiest Utrecht omdat het centraal gelegen is. De ruimte komt in het JIM-gebouw, een onderdeel van het Beatrix gebouw bij Utrecht Centraal. Met de hubs, waar ook events gaan plaatsvinden, wil Lisk een community rondom haar technologie bouwen

Ook in Kopenhagen, Londen en thuisbasis Berlijn moeten hubs gaan verrijzen.

14.000 bitcoin opgehaald

Lisk, gevestigd in Berlijn met meer dan 60 man personeel, geldt als één van de grootste blockchainbedrijven in Europa. In maart 2016 sloot Lisk een zeer succesvolle Initial Coin Offering af, waarbij 14.009 bitcoins werden opgehaald, destijds goed voor 5,7 miljoen dollar. De koers van bitcoin stond destijds iets boven de 400 dollar (!).

De koers van de token LSK is ook gezakt sinds januari dit jaar. De huidige koers is 1,42 dollar met een marktwaarde van 160 miljoen dollar. De token neemt plek 34 op de Coinmarketcap in.

Deze maand werd ook een roadmap gepresenteerd. Via Lisk krijgen Javascript-ontwikkelaars alle tools in handen om een eigen blockchain ontwikkelen. Daarnaast biedt het bedrijf onder meer ook een mobiele wallet aan voor de Lisk tokens.

Lisk interview

Bitcoin Magazine NL sprak exclusief met de Nederlander Thomas Schouten, de marketing lead voor Lisk over alle komende plannen. Zie het gesprek hier.

Interview Max Kordek, ceo van Lisk

We spraken in Berlijn dit jaar eerder met mede-oprichter en ceo Max Kordek over zijn plannen met Lisk.

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Bitcoin Meester

Partner: Dentacoin

3 favorite altcoins

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch